
"Tac”ın vakuumlanmış steyk çeşidləri dananın antrikot, bel və can əti kimi xüsusi hissələrindən seçilərək götürülür.
Gigiyenik şəraitdə, halal kəsilmiş ətlər laborator müayinələr və yoxlamalardan keçirildikdən sonra möhürlənir və ət istehsalı müəssisəsinə göndərilir. Müəssisəyə qəbul edilmədən öncə ətlər növbəti dəfə yoxlanışlara cəlb edilir və yalnız keyfiyyət göstəriciləri uyğun olan məhsullar qəbul edilir. Müəssisədə müvafiq temperaturda saxlanılan ətlər doğranılıb qablaşdırılaraq temperatur rejimini qoruyan xüsusi nəqliyyat vasitələri ilə mağazalarımıza göndərilir. Yüksək keyfiyyətli “Tac” steyklərini seçilmiş filiallarımızdan əldə edə bilərsiniz.